Zomervakantie in Drenthe

Wilt u deze zomervakantie een vakantiehuis in Drenthe huren? U heeft groot gelijk, want Drenthe is een heerlijke bestemming voor een lange of korte vakantie.

Drenthe is gevormd tijdens de laatste IJstijd. Stuwwallen, morenes en pingoruïnes zijn overal in het landschap terug te vinden. Tussen de uitgestrekte bossen en heidevelden waant u zich in de oertijd. Het menselijk ingrijpen van de afgelopen duizenden jaren is niet ten koste gegaan van het unieke Drentse landschap.

Drentenieren in een huisje in Drenthe

Drenthe heeft heel veel groen, maar in steden als Assen, Hoogeveen en Emmen zijn uitstekende en voorzieningen zoals grote winkelketens, theaters, bioscopen en veel horeca te vinden. Veel senioren uit de randstad zoeken in Drenthe een rustige plek om te wonen met de nabijheid van moderne voorzieningen.

De mooiste natuur van Drenthe

De allermooiste natuurgebieden van Drnethe zijn de Hondrug tussen Assen en Emmen en de bosrijke gebieden rond Dwingeloo, Diever en Norg. Wilt u vanuit uw vakantiehuis in Drenthe de mysterieuze hunebedden ontdekken? De meeste zijn te vinden rond Emmen, op de Hondrug en bij Havelte.

Kies een vakantiehuis in Drenthe

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Drenthe selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Drenthe zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Drenthe of kies uit ons hele aanbod van particuliere vakantiehuizen in heel Nederland.