Zomervakantie in Drenthe

Wilt u een vakantiehuis huren in de zomervakantie in Drenthe? Dan bent u bij eenhuisjehuren.nl aan het goede adres.

Drenthe is een regio waar de tijd nog een beetje stil staat. Ongerepte natuur, mooie authentieke dorpjes, veel historie en gastvrije mensen. Het landschap in Drenthe wordt gekenmerkt door uitgestrekte heidevelden, dichte bossen, veengebieden en beekdalen. In dit landschap kiest u voor een rustig gelegen vakantiehuis in de zomervakantie in Drenthe.

Wat kunt u doen in de zomervakantie in Drenthe?

Drenthe is een echte fietsregio, met een uitgebreid netwerk aan fietspaden. Heerlijk fietsen over de heidevelden, langs bomen, schapen en koeien. Lekker genieten van een kopje koffie op het terras in een authentiek dorpje. Wilt u graag op uw eigen fiets Drenthe ontdekken? Overweeg dan om uw eigen fiets mee te nemen naar uw vakantiehuis in Drenthe. Natuurlijk kunt u ook ter plaatse in vrijwel ieder dorp een prima fiets huren.

U kunt ook te voet het Drentse landschap ontdekken. De provincie heeft maar liefst drie nationale parken waar u heerlijk kunt wandelen: het Drents-Friese Wold, de Drentsche Aa en het Dwingelderveld. Stuk voor stuk unieke natuurgebieden waar u eindeloos kunt wandelen.

Met kinderen in de zomer naar Drenthe

Bent u in de zomervakantie met jonge kinderen in Drenthe in een vakantiehuis? Kies dan voor een middagje wandelen in de bomen. In Drenthe zijn meerdere boomkroonpaden te vinden! Maar in Drenthe is voor kinderen nog veel meer te doen! Maak een dag uitstapje naar Dierenpark Emmen, kabouterland in Exloo of het Drouwenerzand attractiepark..

Kies uw vakantiehuis in Drenthe

Op onze site kiest u uit verschillende vakantiehuizen voor de zomervakantie in Drenthe. U kunt de beoordelingen van andere vakantiegangers lezen en eenvoudig online boeken.