Vakantiehuis in Drenthe huren

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Drenthe? Dan bent u bij eenhuisjehuren.nl aan het goede adres! Bij ons vindt u de mooiste chalets, villa’s, particuliere vakantiehuizen en bungalowparken in Drenthe.

Uw vakantiehuis in Drenthe ligt altijd in een natuurrijke omgeving. Heidevelden, bossen, zandverstuivingen, je vindt het allemaal in Drenthe. Er zijn in deze provincie maar liefst drie nationale parken waar de natuur nog echt ongerept is.

Bent u toe aan een avontuurlijke mountainbikerit? In de herfst zijn er verschillende MTB-events. Voor individuele rijders zijn er talloze prachtige routes uitgezet. Voor kinderen is de Drenthse natuur één en al buitenpret. En vrijwel iedere dag kunnen natuurliefhebbers op pad met de boswachter.

Drenthe is een provincie met een rijke historie. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden waar de geschiedenis van het gebied tot leven komt. Ga maar eens kijken bij Borger. Hier staan zestien hunebedden en is ook het Hunebedcentrum gevestigd. Het openluchtmuseum van Orvelte is misschien wel het mooiste dorp van Drenthe!

Als u met kinderen in Drenthe op vakantie gaat moet u zeker een kijkje nemen in Dierenpark Emmen.

Kies een vakantiehuis in Drenthe

Wilt u een chalet, bungalow of luxe villa in Drenthe huren? Of bent u op zoek naar een vakantiehuis met een eigen sauna of een groepsaccommodatie in Drenthe?

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Drenthe selecteren en reserveren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Drenthe zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen in Drenthe of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in heel Nederland.