Vakantiehuis voor ieder seizoen

Het grote voordeel van het huren van een vakantiehuis tijdens de vakantie is de vrijheid en het comfort. Vrijheid omdat u zelf bepaalt hoe uw vakantiedag eruit ziet. U hoeft zich niet te melden bij de receptie voor het ontbijt, u bepaalt zelf tot hoe laat u uitslaapt of op welk tijdstip u terugkeert na een dagje genieten in de omgeving.

Het comfort van een vakantiehuis

Een vakantiehuis biedt het comfort van uw eigen huis. Complete inrichting met zithoek, eethoek en tv. Comfortabele bedden, een prima badkamer en een goed uitgeruste keuken. Voor het terras of de tuin beschikt u over fijne tuinmeubels zodat u ook op uw gemakt van het buitenleven kunt genieten.

Een aantal vakantiehuizen uit het programma van eenhuisjehuren.nl heeft zelfs nog een aantal mooie extra’s die ervoor zorgen dat u tijdens elk seizoen van zo’n huis kunt genieten.

Voor het voorjaar en de zomer: huisjes aan het water
Met een vakantiehuis aan het water weet u zeker dat iedereen de vakantie van zijn leven heeft. Lekker het water in plonzen vanaf de steiger van uw eigen vakantiehuis of zelfs genieten van uw eigen bootje dat u voor het terras van uw huis afmeert.
Bekijk alle vakantiehuizen aan het water

Voor de herfst en de winter: vakantiehuis met sauna
Is dat geen heerlijk vooruitzicht? Uw eigen vakantiehuis met privé sauna. Wat is er nou mooier om na een lange – winterse – wandeling terug te keren in uw vakantiehuis en heerlijk een uurtje in uw eigen sauna op te warmen.
Bekijke alle vakantiehuizen met eigen sauna