4 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Hottube/Spa
Sauna
Wasmachine
Internet

Vakantiehuis met sauna

Vakantiehuizen met sauna
Vakantie moet een tijd zijn waarin je heerlijk kunt ontspannen. Even geen zorgen, en helemaal de batterij opladen. Uitrusten van de drukte uit het dagelijks leven. En alleen maar genieten. Dit allen doe je optimaal in een luxe vakantiehuis met wellness. Waar kun je nou beter ontspannen dan in een sauna? Een mooi vakantiehuis inclusief sauna/wellness is daarom de ideale plek om even bij te tanken. Lees hier alles over een heerlijke wellness vakantie.

Luxe vakantiehuizen
Luxe vakantiehuizen zijn in heel Nederland te vinden. De sauna's variëren van Turkse sauna's naar Finse sauna's. Ook kun je een vakantiehuis huren met een hottub. Deze hottubs staan buiten. Dit maakt het extra ontspannen. je zit in het hete water, je lichaam rust uit en je kunt genieten van de natuurrijke omgeving. Ook heb je de mogelijkheid om een vakantiehuis met spa te huren. Lekker bubbelen in een spa die je helemaal voor jezelf hebt. Je hoeft niet te kijken of er nu wel plek is, zoals dat bij een wellness centrum voorkomt. De spa of sauna is privé. Alleen voor de bezoekers van het vakantiehuisje.

Mooie gebieden voor een wellness vakantie in Nederland
Zoals eerder gezegd, vind je overal in Nederland mooie vakantiehuizen met sauna of andere wellness mogelijkheden. Het Friese Gaasterland is een ideale bestemming voor liefhebbers van rust en natuur. Het is een bosrijke omgeving waar diverse appartementen met sauna te huur zijn. Ook de Veluwe is een plek waar je een wellness vakantie kunt houden. De mooiste huisjes worden hier aangeboden. Ook dit is een rustige omgeving, met één van de mooiste natuurgebieden van het land. De vogels horen fluiten terwijl je in je hottub in de tuin zit, is een fantasie die hier zomaar tot leven kan komen!

Ieder seizoen genieten
Een vakantiehuisje huren met sauna, hottub, spa of Turks stoombad kan het hele jaar door. Doordat je binnen in het huisje genoeg mogelijkheden hebt om heerlijk te genieten, is het niet noodzakelijk dat het buiten heerlijk warm is. Juist in de winter kan een wellness vakantie veel doen. De winterdip zit er dan bij veel mensen in, en je voelt je misschien wat moe en lusteloos. In een vakantiehuis met sauna of hottub kom je weer helemaal tot jezelf. Uiteraard is het ook 's zomers mogelijk deze wellness vakantiehuisjes in Nederland te huren. Je kunt genieten van de rustgevende omgeving. En je kunt 's avonds heerlijk met een drankje in de hottub. Het huren van een vakantiehuisje voor een wellness vakantie in Nederland is dus absoluut niet seizoensgebonden.

Wellness vakantiehuisjes
De vakantiehuisjes en appartementen met wellness mogelijkheden variëren in grootte. Het is mogelijk om een klein huisje te huren, maar ook zijn er mogelijkheden voor een grotere groep. Vaak is er Wifi aanwezig in het vakantiehuisje. Kijk even naar alle mogelijkheden, en dan vind je zeker een vakantiehuisje met sauna dat precies naar wens is. Zo kun je een terras belangrijk vinden. Of wil je misschien graag een grote tuin of grote woonkamer. Allemaal kleine aspecten die samen de wellness vakantie tot een groot succes maken.

4 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 700,-

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

31-01-2025 > 03-02-2025
Vanaf
€ 685,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 08-11-2024
Vanaf
€ 763,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024
Prijs op aanvraag

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren