0 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs

Vakantiehuizen aan de Costa Blanca

Vakantiehuizen aan de Costa Blanca.
De Costa Blanca is al jaren een populaire kuststrook in Spanje. Aan de Spaanse kust is het genieten van mooie zandstranden, gezellige terrasjes en natuurlijk de Spaanse tapas. Verschillende huizen in Spanje zijn tijdens de zomermaanden te huur voor toeristen. Het is een stuk voordeliger om een vakantiehuis te huren, vergeleken met dure hotels aan de Costa Blanca. De huizen liggen rechtstreeks aan de Spaanse kuststrook, waardoor je extra kan genieten van het mooie weer. Vaak zijn de huizen van welgestelde inwoners uit Madrid. Tijdens de warme zomermaanden zoeken ze graag de Costa Blanca op om te genieten van zon, zee en strand. In de maanden dat ze niet in de huisjes verblijven worden ze verhuurt aan toeristen uit verschillende landen in Europa!

Overwinteren aan de Costa Blanca.

Het weer in de Costa Blanca is eigenlijk het hele jaar mooi en niet alleen tijdens de zomermaanden. Veel ouderen kiezen er dan ook voor om te gaan overwinteren aan de Costa Blanca. De Spaanse kust blijft zo het hele jaar door levendig en is dus niet uitgestorven tijdens de wintermaanden.

Lekker divers eten aan de Costa Blanca.

De Spaanse kust heeft zich de laatste jaren natuurlijk aangepast aan de groepen toeristen die langskomen. Je kan er dus prima internationaal eten en er zijn zelfs tentjes met een Nederlandse menukaart, inclusief de bekende bitterballen. Gelukkig is er ook genoeg Spaans eten waar je van kan genieten. Vanuit je vakantiehuisje zijn er verschillende bekende tapas restaurants te vinden. Ze hebben regionale tapas op de kaart staan, waardoor je echt iets lokaals kunt proeven. Naast de tapas kan je natuurlijk genieten van een flinke pan paella! Een echte specialiteit uit de Costa Blanca.

Binnenlanden van Costa Blanca bezoeken.

Vanuit je vakantiehuisje aan het strand kan je natuurlijk ook op onderzoek gaan naar het echte Spaanse leven. In het binnenland is geen massatoerisme te vinden, maar Spaanse bergdorpjes. Naast pittoreske stadjes kan je hier prachtige olijfbomen, amandelbomen en sinaasappelbomen vinden. Uiteraard zijn er ook verschillende wijngaarden waar je een fles wijn kan kopen. Naast de dropjes zijn er ook verschillende bezienswaardigheden zoals prachtige kastelen en feestelijke tradities.

Maak een stedentrip naar Valencia.

Wil je even iets anders dan zon, zee en strand? Geen probleem je kan eventueel een stedentrip maken naar Valencia. De hoofdstad van de Costa Blanca is een fascinerende stad vol met cultuur en architectuur. Zowel nieuwe als oude monumenten zijn er te vinden en dit maakt een bezoek aan de stad een echte aanrader.

0 vakantiehuisjes gevonden

Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoek-criteria aan, zoek opnieuw in ons gehele aanbod, of neem contact met ons op.

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren