0 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs

Vakantiehuizen Balk, Friesland.

Het Friese dorp Balk is de hoofdplaats van Gaasterland. Gaasterland is het meest bosrijke deel van Friesland en mede daardoor heel geschikt voor uw fietsvakantie of wandelvakantie in Friesland. Balk is gelegen tussen de Gaasterlandse bossen en het Slotermeer. Het Slotermeer is uitstekend geschikt om u heerlijk in een zeiboot uit te leven. Via het Slotermeer vaart u heerlijk naar Woudsend of naar Lemmer toe. Ook daar bieden wij u diverse vakantiehuizen aan.

In Balk kunt u luxe vakantiehuizen aan het Slotermeer huren. Deze ruime vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 personen, 6 personen of u kiest voor een vakantiehuis voor 8 personen. Net buiten het dorp Balk kunt u ook kiezen voor een vakantiewoning voor 10 personen of voor een klein luxe vakantiehuisje voor 2 tot 4 personen. Bekijk hier vele leuke vakantiehuizen in Friesland.

Balk is een leuk dorp waar u ook best goed terecht kunt voor een hapje en een drankje. Balk is echt top omdat het aan de rand van de Gaasterlandse bossen en aan de Friese meren is gelegen. Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Friesland dan vindt u hier een ruim aanbod aan vakantiehuizen bij de Friese meren. Geniet op en top van uw vakantie in Friesland.

 

0 vakantiehuisjes gevonden

Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoek-criteria aan, zoek opnieuw in ons gehele aanbod, of neem contact met ons op.

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren