0 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs

Vakantiehuizen in Gran Alacant

Vakantiehuizen in Gran Alacant
Vakantiewoning huren in Gran Alacant
Ten zuiden van Valencia en op 15 minuten van de luchthaven ligt Gran Alacant in Alicante. Gran Alacant is enorm bekend als vakantieparadijs omwille zijn rustige, prachtige omgeving. Veel toeristen komen naar dit gebied om te genieten van het landschap , de zon, de natuur en de omgeving in het algemeen.
Gran Alacant ligt dichtbij de luchthaven en is een ideaal paradijs om een vakantie te boeken in één van de vele vakantiewoningen die te huur staan.
Vele vakantiehuizen, appartementen met zwembad te huur van Nederlandse verhuurder

Indien u op zoek bent naar een rustige , zonnige vakantie in een mooie omgeving, aarzel dan niet om even naar de verschillende vakantiehuizen die er te huur staan tijdens de zomermaanden. Deze verschillende vakantiehuizen en appartementen worden verhuurd door een Nederlandse verhuurder tijdens het zomerseizoen in dit prachtig gebied. Er is een ruime keuze aan appartementen met zwembad, kleine vakantiehuisjes of luxevilla’s te huur in Alicante meer bepaald in Gran Alacant.
Prachtig klimaat en veke bezienswaardigheden zijn echt de moeite waard
Het hele jaar door kan u er genieten van een prachtig middellands zeeklimaat waar de gemiddelde temperatuur 18 graden bedraagt.

Er zijn tal van bezienswaardigheden in deze streek zoals het eiland Tabarca. Dit was vroeger een toevluchtsoord voor Barbarijse piraten. De zoutmijnen zijn ook een bezoekje waard. De duinen van Carabassi omwille van hun ongereptheid is zeker het vermelden waard. Daar ligt trouwens ook het belangrijkste strand in Gran Alacant. Het water heeft een mooie helder blauwe kleur en het strand is net goud. Langsheen deze zandstrook kan u verschillende watersporten beoefenen zoals windsurfen of kitesurfen.

Als u op zoek bent naar een natuurlijke en elegante plek, om te genieten van een rustige vakantie in een vakantie huisje onder de spaanse zon, dan is Gran Alacant zeker een aanrader.

0 vakantiehuisjes gevonden

Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoek-criteria aan, zoek opnieuw in ons gehele aanbod, of neem contact met ons op.

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren