0 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs

Vakantiehuizen Lemmer, Friesland

Vakantiehuis Lemmer. Diverse vakantiehuizen aan de Friese IJsselmeerkust bij Lemmer. Van een luxe 6 persoons vakantiehuis aan het water met eigen aanlegplaats in Lemmer (Tacozijl) tot een eenvoudig maar knusse bungalow op een parkje aan het IJsselmeerstrand. Of van een luxe vakantiewoning aan het water voor 4 personen in Lemmer tot een 6 persoons vakantiehuisje aan een poel water op een leuk vakantieparkje net ten zuiden van Lemmer in de Flevopolder. Lemmer is gelegen vlakbij de Friese meren en ook nabij de Gaasterlandse bossen en is mede daardoor een fantastische vakantiebestemming in Friesland. Ook in Balk in Gaasterland kunt u bij ons aankloppen om een fijn vakantiehuis aan het Slotermeer te reserveren.

Ga ook heerlijk genieten van uw vakantie in Lemmer. Ga een lekker visje eten of geniet heerlijk op een terrasje in het centrum van Lemmer van een koud drankje. In het centrum van Lemmer is het een gezellig komen en gaan van bootjes. Lemmer heeft een nieuw mooi strandpaviljoen aan het zandstrand van het IJsselmeer. Zeker met het Skutsjesilen is het een gezellige boel in Lemmer zou u zeker een keertje moeten meemaken. Boek hier uw gewenste vakantiehuis in Friesland. Vergeet ook zeker niet om het bekende Woudagemaal te bezoeken. Het bijna 100 jaar oude stoomgemaal is het grootste van Nederland en doet nog steeds af en toe dienst bij hoog water in de provincie. Het monumentale Woudagemaal staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Kom in Lemmer genieten van uw weekendje weg in eigen land of breng hier uw vakantie in Friesland met uw familie door. Lemmer heeft een leuk centrum met terrasjes aan het water, vele winkels en enkele fijne restaurantjes. Wij hopen dat ook u heerlijk van uw vakantie in Lemmer gaat genieten.

Bij Eenhuisjehuren.nl huurt u de mooist vakantiehuizen, appartementen en bungalows in Friesland.

 

 

0 vakantiehuisjes gevonden

Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoek-criteria aan, zoek opnieuw in ons gehele aanbod, of neem contact met ons op.

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren