0 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs

Vakantiehuizen Oudemirdum, Friesland.

Vakantiehuis Oudemirdum in Gaasterland. Dit prachtige natuurgebied is een fijne plek om van uw vakantie in Friesland te genieten. Bossen en een glooiend landschap zorgen ervoor dat het heerlijke vakantiestek is. Gaasterland ligt vlakbij de IJsselmeerkust en de Friese binnenmeren. Kortom echt een leuk gebied om van uw vakantie in Frieland te genieten. Hier huurt u een luxe vakantiehuis in Friesland maar hier kunt u ook een goedkoop vakantiehuisje in Friesland huren. Van landelijk gelegen vakantiehuis, bungalow op een vakantiepark of een luxe vakantiehuis in het Friese merengebied.

Gaasterland is de meest bosrijke streek van Friesland en is mede daardoor heel geschikt om te fietsen en te wandelen tijdens uw actieve vakantie in Nederland. Ook de 50 plus generatie zal uitermate genieten van deze mooie vakantieregio in Friesland.

In Oudemirdum vindt u een mooi bospark met diverse 6 persoons vakantiehuizen, luxe vakantiewoningen op ruime kavels of een eenvoudig huisje in het bos. Voor een ieder is hier het juiste vakantiehuisje voor elk budget te vinden. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis in het bos dan zult u hier vast een fijn vakantiehuis in Friesland vinden voor uw vakantie of voor uw weekendje weg in eigen land.

0 vakantiehuisjes gevonden

Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoek-criteria aan, zoek opnieuw in ons gehele aanbod, of neem contact met ons op.

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren