0 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs

Wandelvakantie Friesland

Actieve wandelvakantie in Friesland. Trek uw wandelschoen aan om de mooiste en meest natuurrijke provincie van Nederland te ontdekken. Maak een leuke wandeltocht langs de Friese meren of door de Friese bossen. Kom heerlijk genieten van de frisse lucht in de Gaasterlandse bossen of in het Drents Friese woud. Geniet van de uitestrekte weilanden met de vele boerderijen. Friesland is het land met koeien en schapen in de wei. Vergeet zeker niet om een wandeltocht door een van de Friese 11 steden te maken. Onderweg een korte pauze om bijvoorbeeld in Workum, Hindeloopen, Harlingen of in Dokkum een kop koffie drinken voordat u weer actief verder gaat om het Friese stadje verder te ontdekken. Geniet na uw wandeltocht van een heerlijk maaltijd en een heerlijk glaasje Berenburg (Friese kruidenlikeur). Kom toch ook heerlijk genieten van het mooie Friesland.

Mooie vakantiehuizen, bungalows, appartementen en villa aan het water in Friesland. Een wandeltocht maken in Noord Nederland kunt u het best doen in onze nuchtere provincie Friesland. De Friezen nodigen u ook uit om een heerlijke fietstocht in de Friese natuur te maken. Heeft u een overnachtingsplek in Friesland nodig dan verwachten we zeker dat u op onze website een juist vakantiehuis of appartement in Friesland zult vinden.

Wandeltocht in Friesland, wandelen langs de Friese meren, actief op pad door de Gaasterlandse bossen, 50+ wandeltocht in Friesland, wandeling maken in Friesland, wandelen in het uitgestrekte Lauwersmeergebied, Elfsteden wandeltocht, wandeltocht langs de Friese IJsselmeerkust. Maak een heerlijke wandeltocht vanuit uw vakantiehuis in Friesland.

0 vakantiehuisjes gevonden

Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoek-criteria aan, zoek opnieuw in ons gehele aanbod, of neem contact met ons op.

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren