5 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Sauna
Wasmachine
Internet

Bungalow huren Friesland

Ons dagelijks leven wordt steeds drukker. Daarom is het zeker belangrijk om er zo af en toe eventjes heerlijk tussenuit te gaan. Zo kunnen we even goed ontspannen en de batterij weer opladen. Het is voor veel mensenniet meer haalbaar om voor een dure reis naar een verre bestemming te kiezen. We hoeven zeker niet naar een ander werelddeel te reizen om van een ontspannen vakantie te genieten. Ons eigen Nederland heeft veel mooie plekjes waar we zeker een goede vakantie of weekendje weg in eigen land kunnen genieten. Een breed assortiment aan vakantiehuizen in Nederland boekt u bij Eenhuisjehuren.nl . Wat dacht u bijvoorbeeld ervan om een geschikt vakantiehuis in Friesland te huren?

In 2010 werd de provincie Friesland door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap uitgeroepen tot de mooiste provincie van Nederland. Zeker wanneer u Friesland gaat bezoeken dan zult u begrijpen waarom – Friesland is landelijk bekend om haar mooie landschap met mooie bossenen veel water. In de provincie Friesland nog gelukking nog steeds volop natuur te vinden in de vier nationale parken: het Drents-Friese Wold, het Lauwersmeergebied, de Alde Feanen en Schiermonnikoog. De Friese meren en de Gaasterlandse bossen zijn een fantastische vakantiebestemming in eigen land voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Ook cultuurliefhebbers zullen zeker aan hun trekken komen in Friesland. Er zijn legio leuke musea om te bezoeken, waaronder het Friese Schaatsmuseum, het Jopie Huisman Museum, het Eise Eisinga Planetarium en het Natuurmuseum Fryslân. Vergeet tijdens uw vakantie in Friesland ook zeker niet de Friese evenementen te bezoeken. Bijvoorbeeld de Sneekweek, zeilwedstrijden op het Sneekermeer en de gezelligheid in de stad. In de binnenstad van Sneek is o.a. een kermis, een muziekfestival en vele andere activiteiten en trekt jaarlijks ruim 130.000 bezoekers naar Friesland. In het Friese stadje Harlingen, aan de Waddenzee, vinden elk jaar de Visserijdagen plaats en Joure is al jaren het centrum voor de Friese Ballonfeesten. Spectaculair is het zeker om in de zomervakantie de wedstrijden van het Skutsjesilen te bezoeken.

U kunt ervoor kiezen om een fijn vakantiehuis te huren in Friesland zodat u volop kunt genieten van al het moois dat Friesland de vakantieganger te bieden heeft. De meeste vakantiehuizen bij de Friese meren zijn tegenwoordig voorzien van bijna hetzelfde gemak dat u thuis gewend bent – waarschijnlijk zelfs meer! Onze vakantiehuizen zijn allemaal voorzien van alles dat u nodig bent om uw vakantie in Friesland tot een waar succes te maken. Vakantiehuizen en bungalowparken in Friesland zijn er in allerlei soorten, van eenvoudig tot super de luxe. Het is maar net waar u zelf voor kiest! Een vakantie boeken in Friesland betekent dat u lekker kunt doen waar u zin in heeft. Heerlijk lang uitslapen of juist vroeg opstaan en erop uit trekken om zo de omgeving te ontdekken. U kunt een restaurant bezoeken maar u kunt er ook voor kiezen om zelf uw maaltijd te koken in uw compleet ingerichte keuken van uw vakantiehuis in Friesland.

Valt uw keus op een particulier vakantiehuis dan zult u vaak merken dat de gastheer of gastvrouw u een keurig huis aanbiedt. Het is ook mogelijk om een leuke bungalow te huren in een van de vele bungalowparken die Friesland rijk is. Dan kunt u ook nog eens profiteren van vele extra’s. De meeste vakantieparken in Friesland beschikken namelijk over tal van faciliteiten waar u als gast vaak gebruik van kunt maken. Zoals sportvoorzieningen, speeltuinen voor de kinderen. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen en boek en fijn vakantiehuis voor uw onbezorgde vakantie in Friesland!

5 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 793,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024
Vanaf
€ 763,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024
Vanaf
€ 818,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024
Vanaf
€ 763,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024
Vanaf
€ 818,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren