5 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Sauna
Wasmachine
Internet

Meivakantie Friesland

Meivakantie
In de maand mei komen alle lammetjes in de wei en de vogels leggen een ei. Wat is het toch heerlijk als het voorjaar weer is aangebroken en we weer lekker naar buiten kunnen met zijn allen. Wat is er dan fijner om samen met je gezin erop uit te gaan en te genieten van de natuur. Een goed moment om dat te gaan doen is natuurlijk de meivakantie. Dan zijn veel mensen lekker vrij en hebben we ook alle tijd aan onszelf en ons gezin. Heerlijk samen genieten van de fijne natuur in Friesland door lekker een stuk te gaan wandelen of fietsen. Even helemaal tot rust komen.

Er zijn veel activiteiten die je kunt ondernemen als je in Friesland een vakantiehuis heeft gehuurd voor bijvoorbeeld een lang weekend. Denk bijvoorbeeld aan een mooie route varen langs de mooie natuur. Er zijn diverse routes die je kunt varen zoals de Elfstedenroute. Vaar langs de Elfsteden en je komt langs allemaal verschillende bezienswaardigheden. De route begint in Leeuwarden en eindigt op de Bonkefeart. Er zijn altijd wel vele bootjes op het water te vinden dus het zal zeker weten een gezellige dag worden.

Friesland staat toch wel bekend om zijn mooie natuur en wat is een betere manier dan dit te ontdekken door een route te gaan fietsen en zo het landschap te gaan bekijken. Er zijn natuurlijk vele routes mogelijk waaronder de Brekkenroute, de Kameleonroute en de Linderoute. Kies degene uit die je graag wil fietsen en maak er een mooie dag van. Gegarandeerd dat het genieten wordt.

Wandelen kan niet ontbreken in het lijstje van activiteiten die je kunt ondernemen in Friesland. Ook voor de wandelaars is er de Elfstedenroute die bewandeld kan worden. Het is een route die je niet in een dag kan bewandelen. Het is een route van in totaal 209 kilometer en is verdeeld over een periode van vijf dagen. Net zoals met de fietsroute is het de officiële route van de Friese Elfsteden Tocht.

Er zijn natuurlijk ook uitstapjes voor kinderen in Friesland zoals de dierentuin Aqua Zoo. Vele dieren zijn er te vinden zoals de zeehonden, otters en pinguïns. Natuurlijk is er ook een speeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven en een kinderboerderij waar de dieren even geaaid kunnen worden. Ook kun je met kinderen naar de attractie Kameleon Terherne. Dit is een avontureneiland waar van alles te beleven valt voor zowel jonge en oudere kinderen. Heerlijk ravotten midden in de natuur zoals touwslingeren en polsstokspringen over de sloot. Zeker een dag vol met actie.

Nog een goede reden om naar Friesland te gaan is voor het culinair genieten van de vele verse producten uit de natuur. Er zijn in totaal acht culinaire routes uitgestippeld die je kunt volgen en zo heerlijk een dagje culinair kan genieten van het heerlijke eten dat Friesland kenmerkt. Je kunt dan denken aan de snoep en zoetwaren maar er zijn ook genoeg bierbrouwerijen voor het proeven van een heerlijk biertje. Voor ieder wat wils en het is zeker op en top genieten.

Als je dan helemaal voldaan ben na het bezichtigen van de vele bezienswaardigheden of het vele fietsen of wandelen is er nog maar een ding over en dat is een terrasje doen. Samen lekker op een terrasje zitten en heerlijk genieten van een drankje of frisje. Wat is het toch fijn om samen te genieten van het mooie Friesland in de meivakantie. Met de mooie zomertijd die er nog zit aan te komen is het puur genieten.

Als je dit zo allemaal leest kan je maar een ding concluderen en dat is dat het een must is om naar Friesland te komen voor een heerlijk samenzijn. Er is voor ieder wat wils en dus is er voor het hele gezin wel wat te doen. Misschien wil je wel even helemaal tot rust komen of lekker actief bezig zijn? Kies ervoor om een vakantiehuis te huren in het prachtige landschap van Friesland en er zal je een mooie tijd te wachten staan. Lekker een stukje varen of een mooie wandeling maken of gewoon heerlijk genieten van een drankje of frisje op het terras.

Er zijn vele mogelijkheden voor het huren van een vakantiehuis in Friesland tijdens de meivakantie. Op plaatsen door heel Friesland zijn vakantiehuizen te huur zoals bijvoorbeeld in Leeuwarden, Sneek of Franeker en dat voor een mooie prijs en ideaal voor gezinnen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en ook nog eens midden in de natuur. Wat wil je nog meer?

5 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 793,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024
Vanaf
€ 763,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024
Vanaf
€ 818,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024
Vanaf
€ 763,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024
Vanaf
€ 818,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

04-11-2024 > 07-11-2024

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren