0 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs

Winter in Friesland.

Winter in Friesland. De provincie Friesland is bij uitstek de beste en mooiste provincie van noord Nederland om uw vakantie te vieren. Niet alleen in de zomervakantie maar óók zeker in de winter is uw vakantie in Friesland de moeite waard. Friesland heeft schitterende meren en natuur gebieden die in de winter prachtig wit kunnen kleuren. Het is echt een fantastisch gezicht wanneer de Friese meren geheel bevroren zijn. Na een week strenge vorst kunt u prachtige schaatstochten over de Friese meren maken. Vele Friese dorpjes hebben een ijsbaan waar iedereen naar hartelust kan schaatsen. In de koek en sopietent geniet u heerlijk van een warme chocomel of van de Friese kruidenbitter Berenburg. Voel hier de gezelligheid en geniet van de ijspret samen met de Friezen. De provincie Friesland beschikt ook over heel veel mooie culturele en pittoreske dorpjes en steden zoals Hindeloopen, Stavoren en Workum welke zeker leuk zijn te bezoeken tijdens uw Vakantie aan de Friese IJsselmeerkust. Een aanrader voor uw wintervakantie in Friesland is het Friese schaatsmuseum in Hindeloopen of het Jopiehuisman Museum in Workum. Lekker shoppen in Sneek of een lekkere frisse wandeling langs het Ijsselmeer of door de Gaasterlandse bossen. Dit zijn enkele vele leuke activiteiten die u kunt doen tijdens een mooie wintervakantie in Friesland. Daarna kunt u heerlijk afzakken in een van de vele mooie restaurantjes vor een heerlijk bord Friese erwtensoep. Of u kunt zich natuurlijk ook heerlijk opwarmen voor de knapperende haard in uw luxe vakantiehuisje.

Boek op de website Vakantiefriesland.com een prachtig vakantiehuisje met sauna of jaccuzi waar u zeker in de winter van uw weekendje weg in eigen land gaat genieten . In uw Fries droomhuisje kunt u heerlijk ontspannen na een mooie wandeling door het friese landschap. Houdt u van schaatsen en vriest het even niet? In Friesland kunt u super gaan schaatsen in onze wereldbekende binnen ijsbaan in Heerenveen. Of u kunt natuurlijk een mooi vakantiehuis huren in de buurt van het Thialf en bezoek eens een schaatswedstrijd. Wat dacht u van een bezoekje aan het koeienmuseum of het planetarium? Heel erg leuk en leerzaam voor jong en oud.

Lekker met het gezin op pad naar de ijsbaan of u gaat heerlijk rustig samen op vakantie in een winters Friesland. Of boek een familieweekend of vriendenweekend in een winters Friesland. De diverse vakantiehuizen verschillen van basic tot super luxe. Voor elk wat wils. De vakantiehuizen worden allemaal uitstekend beheerd en onderhouden door hun eigenaar of door een enthousiaste gastvrouw. Kortom; óók in de winter is Friesland de beste vakantie bestemming van Nederland. Bekijk ons aanbod en boek direct een heerlijke winter vakantie in eigen land.

 

0 vakantiehuisjes gevonden

Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoek-criteria aan, zoek opnieuw in ons gehele aanbod, of neem contact met ons op.

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren