0 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs

Gaasterlandse bossen

De meest bosrijke omgeving van Friesland staat natuurlijk centraal tijdens het verblijf in de vakantievilla in Oudemirdum. In het Gaasterlandse bos hebt u elke dag weer andere mogelijkheden om erop uit te trekken. Het voordeel van het vakantie vieren in het bos is, dat er altijd volop mogelijkheden zijn om te wandelen. U kunt zelf uw eigen wandelroute door het bos en in de omgeving ervan bepalen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een bewegwijzerde wandelroute te volgen.

Als er ook kinderen meegaan op vakantie is het leuk om onderweg te picknicken. Neem lekker broodjes en wat lekkers mee voor onderweg en pauzeer om gezellig met elkaar op een picknickkleedje van de lunch te genieten.

Wat voor wandelen geldt, is natuurlijk ook van toepassing op het fietsen. Vanuit uw vakantievilla in bos kunt u ook een van de vele beschikbare fietsroutes volgen. Er zijn altijd meerdere fietsroutes beschikbaar. De ene keer fietst u dwars door het bos naar de IJsselmeerkust en de andere keer fietst u door de Gaasterlandse bossen naar bijvoorbeeld de Friese meren of naar de Friese weilanden, waar de koeien op hun gemak staan te grazen. Vanuit Balk (mooie vakantiehuizen aan het Slotermeer) kunt u prachtige kanotochten door het riviertje De Luts gaan maken. U ziet dan een werkelijk schitterend stukje van de Gaasterlandse bossen. Is een echte aanrader.

Vanuit uw vakantiehuis in het bos kunt u ook andere activiteiten ondernemen dan alleen maar wandelen of fietsen. Het is bijvoorbeeld ook leuk om een daguitstapje te maken naar een van de Friese Elf Steden in de omgeving. Er zijn altijd leuke dorpen of steden in de omgeving van het bos gelegen, waar volop attracties en bezienswaardigheden worden aangeboden. Ga bijvoorbeeld eens naar koeienmuseum of klompenmuseum in de buurt van uw vakantiehuisje. Of bezoek het Sybrandys attractiepark in Rijs met de kinderen. Net buiten het dorp Oudemirdum vindt u het Hege Gerzen IJsselmeerstrand waar u met de kinderen alle gelegenheid hebt om heerlijk te zwemmen en te recreëren.

In uw vakantievilla in het bos hebt u alles bij de hand om zelf dagelijks te koken. Maar u hebt altijd de keuze om ook een keer heerlijk uit eten te gaan in een restaurant in de buurt van de vakantievilla in het bos. Bovenal is het natuurlijk belangrijk om van elke dag te genieten in uw vakantievilla in het bos.

Er zijn natuurlijk meerdere voordelen verbonden aan het huren van een vakantievilla in het bos. De omgeving is natuurrijk en er wordt naast veel vrijheid ook veel privacy geboden. Het is heerlijk om elke ochtend in het bos te ontwaken en het gevoel van ruimte te ervaren. In het bos bent u onderdeel van de natuur en komt u volledig tot rust en ontspanning. Bovendien worden er uiteenlopende mogelijkheden geboden om nog meer van de natuur in de omgeving van de vakantievilla in het bos te genieten.

In Gaasterland hebben we vrijstaande vakantiehuizen aan het water, vakantieboerderij voor 10 personen, landelijk gelegen vakantiehuisjes, eenvoudige en luxe appartementen en diverse particuliere vakantiehuizen.

0 vakantiehuisjes gevonden

Geen resultaten gevonden

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoek-criteria aan, zoek opnieuw in ons gehele aanbod, of neem contact met ons op.

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren